Wij kunnen niet wachten!

30 Augustus  t/m 1 September 

Als je de vraag wordt gesteld of je jouw schooljaar liever ontzettend leuk en tof begint met grote feesten en veel nieuwe sociale contacten, of dat je liever suf achter je bureau zit, dan is die keuze snel gemaakt natuurlijk! Zo denken wij er ook over en daarom organiseren wij elk jaar opnieuw het gekste, leukste en geilste introkamp van Zeeland! Maak kennis met studenten van dezelfde en verschillende opleidingen binnen de HZ. Zo hoef jij jouw schooljaar niet helemaal alleen te beginnen. Ook krijg je bij inschrijving van het introkamp gelijk een jaarlidmaatschap bij Aqua ad Vinum van ons cadeau, zodat jij het feest met je nieuwe vrienden mee kan nemen naar onze geweldige sociëteit De Dop!

Op het introkamp worden leuke activiteiten en feesten in elkaar geflanst, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Hierbij kan je denken aan: Crazy 88, bierestafette en onze befaamde (en beruchte) impro-avond. Wat dit allemaal inhoudt wordt vanzelf wel duidelijk en wees gerust; natuurlijk houden we genoeg tijd over om lekker te relaxen.

Misschien ook wel leuk om te weten is dat wij geen ontgroening hebben voor nieuwe leden. Iedereen is welkom; niks moet, alles mag!

Dus zien wij jou op ons kampterrein? Of ben jij bij de bar een biertje halen? Schrijf je snel in en tot dan!!!

1.2

De prijs van een biertje ;)


100+

Nieuwe vrienden


3

Dagen plezier


1500+

Liters bier en andere dranken


 

Veel gestelde vragen


1Is introductie niet gewoon een ander woord voor ontgroening?
Nee! We hebben geen ontgroening. We doen er juist alles aan om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen door middel van leuke activiteiten, veel tijd om je studiegenoten te leren kennen en veel feesten. Het motto van Aqua ad Vinum is “niks moet, alles mag”. Wij zijn er om iedereen een fijn kamp te bezorgen!
2Word ik gelijk lid als ik mee ga op kamp?
Ja! Als je meegaat op het Introkamp dan ben je automatisch een jaar lid van AAV.
3Hoe worden nieuwe studenten/leden begeleid
Je wordt opgedeeld in groepjes die begeleid worden door een ouder lid (kampbegeleider). De ouderejaars zullen er voor zorgen dat iedereen een onvergetelijke tijd ervaart.
4Extra informatie
Mocht er nou een situatie zijn waarbij je tijdelijk weg moet/ pas later aanwezig kan zijn tijdens het kamp, dan is dit incidenteel mogelijk. Overleg het van tevoren met het bestuur!