Als Aqua Ad Vinum verzorgen wij de leukste activiteiten en feestjes binnen en buiten Vlissingen die zelfs reiken tot over de grenzen van ons kleine landje. Hieronder vind je een overzicht van onze grootste evenementen en feesten die jij niet mag missen!

Het Midwinterkamp

Elk jaar hebben we naast het introkamp nog een kamp: Het MidwinterKamp! Dit omdat een heel jaar wachten om weer eens op kamp te gaan, in onze ogen veel te lang duurt. Op Het MidwinterKamp gaan we gezellig met onze leden naar de Ardennen. Alsof dat nog niet leuk genoeg is wordt het hele kamp voorzien van te gekke activiteiten, feesten en natuurlijk heel veel bier! Rol jij in je onderbroek door de sneeuw of blijf je toch liever in de warmte staan met een drankje in je hand? Voor iedereen is er genoeg te doen en niks is te gek.


Zaalvoetbal

Na het naar binnen werken van de heerlijke alcoholische versnaperingen die bij ons in de soos te halen zijn, moet je dit er natuurlijk ook weer af zien te werken om in shape te blijven voor je crush😉🤓

Maar wees gerust! Want wij hebben hier dè perfecte oplossing voor😌
In samenwerking met HZ sport hebben wij namelijk vanuit de vereniging een Aqua Ad Vinum zaalvoetbal team!⚽️🤩
Trainingen hiervoor vinden wekelijks plaats op de dinsdag tussen 18:00 en 20:00.

Aanmelden voor dit team kan via de groepsapp!


LADIESNIGHT

Deze bijzondere avond is speciaal voor de meiden onder ons. Elk jaar wordt er toch wel een heel erg leuke voorstelling gegeven, waardoor de rode wangetjes bij velen zullen verschijnen. Dit vind zich allemaal plaatst is onze bloedeigen stamkroeg Tripel Blond.

Maar wees gerust, ook de mannen worden stiekem toch wel goed verwend met hun eigen voorstelling in de soos.


Krap bij kas

Als student is het aan het einde van de maand altijd een bittere periode. Je denkt terug aan de mooie avonden waar je nog geld had en hoopt dat ome DUO weer snel uitbetaald. Daarom is dit feest speciaal voor diegene die net wat verder het buideltje in moeten duiken. Dus feest lekker goedkoop met ons mee!


Flirtnight

Dit iconische feest vindt elk jaar weer aan het begin van het schooljaar plaats. Om iedereen goed ,of nog beter, te leren kennen. Heb jij al een crush en wil je die graag (anoniem) bekennen? Dan is dit feest zeker je kans!!


Duvel Party

De naam spreekt natuurlijk al voor zich. Niet alleen duivelse biertjes gaan over de bar, maar ook duivelse shotjes. Houd jij het de hele avond vol, of weet de duivel je te pakken?