Onze sociëteit "De Dop", is de plek waar je wil zijn! Hier worden in de avond de beste feestjes gebouwd en zingen we tot onze stembanden het begeven. Feestjes bouwen kan bij ons op elke woensdag, donderdag en zondag waarop wij van 20:00 tot 23:00 open zijn. De Dop wordt gerund voor en door onze leden, zo is het dus altijd hartstikke gezellig en leer je snel iedereen kennen. Op donderdagen gaan we na 23:00 nog altijd tot laat door in Lick It dus blijf dan zeker nog hangen tot in de late uurtjes!

Wij begrijpen ook maar al te goed dat je als student altijd net iets dieper in de buidel moet tasten voor die laatste euro’s. Daarom hebben wij de prijzen aangepast aan de portemonnee van de gemiddelde student zodat iedereen de mogelijkheid heeft om eens gezellig bij te praten met vrienden onder het genot van een drankje zonder aan het eind van je geld nog een stukje maand over te houden😉 . Bovenop onze vaste lage prijzen hebben wij ook nog eens verschillende aanbiedingen die een avondje stappen nog aantrekkelijker maakt. Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig naar onze soos “De Dop!”

Ben je nou toch nog niet helemaal overtuigd en wil je keer een proef bezoekje brengen? Dat kan! Kom maximaal drie keer mee koekeloeren voordat je lid moet zijn en proef zo de sfeer met ons mee. Zien we je daar? Tot soos!