Wij hebben net als andere studentenverenigingen verschillende commissies. Deze Commissies helpen de vereniging met het organiseren van activiteiten, Feesten, promotiemateriaal, bardiensten en nog veel meer.

Wanneer je deelneemt aan een van de commissies kun je hier ook studiepunten voor HZ personality voor verdienen. Maarrr deelnemen aan een commissie is meer dan dat! Aangezien binnen commissies al snel vriendschappen voor het leven worden gevormd!

De sooscommissie
Wij als de sooscommissie staan elke woensdag, donderdag en zondag achter de bar in onze geliefde sociëteit de dop om onze leden van heerlijke drankjes te voorzien. Of je nu op de woensdagen en zondagen lekker op je gemak mix drankjes aan het maken bent. Of op een donderdag je innerlijke barman/vrouw laat zien, en heel de vereniging dronken voert met onze wisselende maandaanbiedingen en natuurlijk ons standaard assortiment. Binnen deze commissie is het allemaal mogelijk! Denk jij nu ‘’Potverdikkeme dat lijkt me gaaf. Iedere week een feestje bouwen en onze sociëteit in topvorm houden.” Sluit je dan snel aan bij de sooscommissie!
De barcommissie
Nadat we de pannen van het dak gefeest hebben in onze sociëteit de dop gaan we Gezellig door in Feestcafé Tripel. Om iedereen hier van een drankje te voorzien wordt deze commissie ingezet. Wil jij achter de bar staan in ons stamkroeg Tripel Blond en zo een hele hoop horeca-ervaring opdoen en tegelijkertijd heel Vlissingen leren kennen? Dan is dit de juiste commissie voor jou!
De feestcommissie
Feesten tot de zon weer opkomt! Dat kan natuurlijk alleen als er leuke feesten neergezet worden. Binnen AAV worden er maandelijks verschillende themafeesten georganiseerd die Zowel in onze soos als in tripel plaatsvinden. Lijkt het jou leuk om onze soos en stamkroeg leuk te versieren en té gekke feesten te verzinnen? Meld je dan nu aan!
De activiteitencommissie
De activiteitencommissie is de commissie die de leukste dingen buiten om de woensdag, donderdag en zondag bedenkt. Van een reis naar Parijs, tot een avondje gezellig poolen met iedereen. Niks is te gek voor de activiteitencommissie, dus laat binnen deze commissie vooral je creativiteit de vrije loop gaan! Lijkt het jou nou leuk om de leukste en tofste activiteiten neer te zetten binnen de vereniging, dan zit je bij de activiteitencommissie op de juiste plek!
De promocommissie
Bij deze commissie maken wij leuke creatieve banners, posters en filmpjes om de leukste feesten en activiteiten te promoten. Ook zorgen wij ervoor dat al onze socials up-to-date blijven en onderhouden wij de website. Ben je creatief, heb je goede ideeën om de activiteiten nog meer onder de aandacht van de studenten te kunnen brengen en wil jij hiermee de vereniging boosten en/of de dingen die je tijdens je studie hebt geleerd toepassen? Dan is deze commissie echt iets voor jou!
De sponsorcommissie
Om zoveel mogelijk toffe activiteiten en feesten neer te zetten zijn er uiteraard sponsoren nodig! In deze commissie leer je hoe je professioneel met sponsoren omgaat en hoe je een sponsordeal voor elkaar krijgt, wat natuurlijk superhandig is voor je toekomstige werk! Vind jij het dus interessant om op zoek te gaan naar verschillende sponsoren en om meetings met deze bedrijven bij te wonen? Sluit je dan nu aan bij deze commissie!