Wij hebben net als andere studentenverenigingen verschillende commissies. Deze commissies helpen de vereniging met het organiseren van activiteiten, feesten, promotiemateriaal, bardiensten en nog veel meer.

Wanneer je deelneemt aan een van de commissies kun je hier ook studiepunten voor HZ personality voor verdienen. Maarrr deelnemen aan een commissie is meer dan dat! Aangezien binnen commissies al snel vriendschappen voor het leven worden gevormd! Wij hebben twee verschillende soorten commissies: commissies die open zijn voor iedereen om zich bij aan te sluiten en commissies met deelname op uitnodiging van het commissiehoofd.

Commissies open voor alle leden

De Sooscommissie
Wij als de sooscommissie staan elke woensdag, donderdag en zondag achter de bar in onze geliefde sociëteit de dop om onze leden van heerlijke drankjes te voorzien. Of je nu op de woensdagen en zondagen lekker op je gemak mix drankjes aan het maken bent. Of op een donderdag je innerlijke barman/vrouw laat zien, en heel de vereniging dronken voert met onze wisselende maandaanbiedingen en natuurlijk ons standaard assortiment. Binnen deze commissie is het allemaal mogelijk! Denk jij nu ‘’Potverdikkeme dat lijkt me gaaf. Iedere week een feestje bouwen en onze sociëteit in topvorm houden.” Sluit je dan snel aan bij de sooscommissie!
De Festiviteitencommissie
Met de vereniging onvergetelijke tijden neerzetten voor de leden? Dat is waar de Festiviteitencommissie om draait! Van maandelijks verschillende themafeesten verzinnen waar wij onze soos en stamkroeg Tripel blond omtoveren tot een andere dimensie, naar activiteiten organiseren zoals een avondje gezellig poolen met iedereen of een reis naar Parijs. Dus laat binnen deze commissie vooral je creativiteit de vrije loop gaan! Lijkt het jou nou leuk om de leukste en tofste activiteiten neer te zetten binnen de vereniging, dan zit je bij de Festiviteitencommissie op de juiste plek!
De Promocommissie
Bij deze commissie maken wij leuke creatieve banners, posters en filmpjes om de leukste feesten en activiteiten te promoten. Ook zorgen wij ervoor dat al onze socials up-to-date blijven en onderhouden wij de website. Ben je creatief, heb je goede ideeën om de activiteiten nog meer onder de aandacht van de studenten te kunnen brengen en wil jij hiermee de vereniging boosten en/of de dingen die je tijdens je studie hebt geleerd toepassen? Dan is deze commissie echt iets voor jou!
De Sponsorcommissie
Om zoveel mogelijk toffe activiteiten en feesten neer te zetten zijn er uiteraard sponsoren nodig! In deze commissie leer je hoe je professioneel met sponsoren omgaat en hoe je een sponsordeal voor elkaar krijgt, wat natuurlijk superhandig is voor je toekomstige werk! Vind jij het dus interessant om op zoek te gaan naar verschillende sponsoren en om meetings met deze bedrijven bij te wonen? Sluit je dan nu aan bij deze commissie!

Commissies op uitnodiging

De Midwinterkampcommissie
Elk jaar zetten de toppers van de midwinterkampcommissie zich in om voor de leden een onvergetelijk kamp neer te zetten in de prachtige besneeuwde bergen van de Belgische Ardennen. Een organisatorische uitdaging is het zeker; van belletjes plegen en biertjes tappen tot inkopen doen en diensten draaien, voor de midwinterkampcommissie is niks te gek. Maar natuurlijk is het allerbelangrijkste van het Midwinterkamp om he-le-maal uit je dak te gaan, en daarin kan deze commissie ook als de beste het goede voorbeeld geven ;)
De Kluscommissie
De Fotografiecommissie