Feesten!

Natuurlijk brengt studeren allemaal verplichtingen met zich mee maar soms moet je toch echt even niet aan school denken.

Gedurende het hele jaar geven wij naast de activiteiten die je hierboven kan zien natuurlijk ook de mooiste themafeesten met bijbehorende versnaperingen en aanbiedingen. Om je alvast een idee te geven wat jij zoal gaat meemaken staat hieronder een selectie van onze feesten.

Flirtnight
Dit iconische feest vindt elk jaar weer aan het begin van het schooljaar plaats. Om iedereen goed ,of nog beter, te leren kennen. Heb jij al een crush en wil je die graag (anoniem) bekennen? Dan is dit feest zeker je kans!!

Krap bij kas
Als student is het aan het einde van de maand altijd een bittere periode. Je denkt terug aan de mooie avonden waar je nog geld had en hoopt dat ome DUO weer snel uitbetaald. Daarom is dit feest speciaal voor diegene die net wat verder het buideltje in moeten duiken. Dus feest lekker goedkoop met ons mee!

Duvel party
Een klassieker waarbij de naam al voor zich spreekt.Niet alleen duivelse biertjes gaan over de bar, maar ook duivelse shotjes. Houd jij het de hele avond vol, of weet de duivel je te pakken?

Full moon
De avond dat jij zelf voor de versiering zorgt. Trek je witte shirt aan en verf jezelf onder want alles wordt zichtbaar onder de blacklights.