Het feest van het jaar!

16 Maart 20:00 uur

Jaja dames en heren, de avond waar velen van jullie al maanden naar uitkijken staat weer bijna voor de deur! Ik heb het natuurlijk over de AAV Ladies Night, die zowel in onze soos als in onze stamkroeg feestcafé Tripel zal gaan plaatsvinden!

De naam verklapt het al een beetje, maar deze avond zullen de dames van de vereniging op een hele speciale manier vermaakt worden zonder dat de mannen dit kunnen verstoren…….

Maar mannen wees niet bang! Want ook jullie zullen meer dan genoeg vermaakt worden. En zeg nou eerlijk, een avondje met de mannen klinkt ook zo slecht nog niet. 😉

Mocht je nou denken wat een vage boel allemaal, wees dan niet bang om je vragen los te laten op een van de meerderejaars die je meer dan graag alle (opwindende) verhalen en avonturen van die avond vertellen! Of laat jeverrassen door er blindelings in te gaan. Maar ook dan garandeer ik je dat je de avond van je leven gaat bleven.

Als we je nu nog niet hebben overgehaald, hebben we voor onze leden ook nog een speciale korting tegenover onze niet leden! want ja, je leest het goed, op deze avond openen we de deuren voor alle HZ-studenten! Een goede reden dus om je vrienden en vriendinnen te laten zien hoe leuk het Vlissingse studentenleven nou eigenlijk echt is!

Koop nu je tickets!


Tickets zijn tot 16 maart in de lunchpauzes tussen 12:15 en 13:00 te koop op de HZ in Vlissingen en Middelburg! Mocht je niet in staat zijn om hier een ticket te kopen stuur on dan een DM op Instagram of een email naar [email protected]