Feesten!

Natuurlijk brengt studeren allemaal verplichtingen met zich mee maar soms moet je toch echt even niet aan school denken.

Gedurende het hele jaar geven wij naast de activiteiten die je hierboven kan zien natuurlijk ook de mooiste themafeesten met bijbehorende versnaperingen en aanbiedingen. Om je alvast een idee te geven wat jij zoal gaat meemaken staat hieronder een selectie van onze feesten.

Flirtnight
Een van onze iconen die plaatsvindt aan het begin van het schooljaar. Iedereen is nieuw en ver van huis dus wat is er beter dan een flirtnight om elkaar eens echt goed te leren kennen.

Krap bij kas
Een terugkerend evenement gedurende het jaar. Ome DUO betaalt natuurlijk maar eens per maand en soms heb je een paar dagen over aan het eind van de maand. Niet getreurt want wij zorgen ervoor dat jij die laatste dagen van de maand toch nog een feestje kan houden.

Duvel party
Een klassieker waarbij de naam al voor zich spreekt. Kan jij dit duivelse biertje aan de hele avond of stap je toch over op het oude, vertrouwde Grolsch?

Full moon
De avond dat jij zelf voor de versiering zorgt. Trek je witte shirt aan en verf jezelf onder want alles wordt zichtbaar onder de blacklights.