Xanthe

Voorzitter

Dit is onze lieve Xanthe, die de studie verpleeg- en verloskunde doet. Ondanks de drukke studie, weet Xanthe tijd vrij te maken om zich toch in te kunnen zetten voor de vereniging en doet ze dit met goede ideeën, doordachte opmerkingen en niet nee kunnen zeggen tegen een avondje soos of Speyk. Om deze reden is Xanthe vaker dan gemiddeld in de kroeg te vinden, hoewel ze de dag erna (wederom) spijt heeft. Gelukkig komt spijt pas later en staat ze altijd met een dikke lach op haar gezicht te dansen, en dan het liefst op de bar. Een shotje doet haar hart bekeren, mocht dit nuttige informatie zijn.

Merijn (Slof)

Vice-voorzitter

Merijn, also known as Slof, heeft eigenlijk pas relatief kort geleden de overstap gemaakt naar een Aqua Ad Vinum lidmaatschap. In deze tijd heeft Slof zich met hart en ziel ingezet voor de vereniging, waardoor hij een plekje in het bestuur heeft weten te veroveren. Naast zijn studie engineering doet hij dit dan ook vol passie en enthousiasme! Met allerlei goede contacten binnen en buiten de vereniging weet hij allerlei plannen om te zetten in een "voor-ieder-wat-wils" pakket. Net zoals de rest van het bestuur zet ook Merijn vaker voet in de soos dan gemiddeld, waardoor hij altijd aanspreekbaar is voor een praatje, dansje, drankje of natuurlijk voor vragen.

Djamilla

Secretaris

Een menselijk lichaam bestaat uit een ruggengraat en andere beenderen, wat onder andere voor versteviging zorgt. Dit weet onze verpleegkunde-studente Djamila als de beste; met haar functie als secretaris is zij het skelet van de vereniging. En dit weet ze als geen ander te doen! In korte tijd is Djamila als secretaris uitgegroeid tot de persoon die bekend is met alle ins en outs binnen (en buiten) de vereniging. Daarbij komt ze met de meest goede en nuttige ideeën waarvan de andere bestuursleden niet kunnen zeggen dat ze er ooit aan gedacht hebben. Gelukkig kan Djamila nog tijd vinden om met zekere regelmaat enkele drankjes te drinken of te schenken in onze sociëteit en café Tripel Blond. Kortom, een hele waardevolle aanvulling van ons bestuur!

Kelly

Penningmeester

Bij een studentenvereniging horen geldzaken en wie kan deze geldzaken nu beter regelen dan onze lieve Kelly? Deze bedrijfskunde-studente doet als penningmeester dingen die maar weinig mensen kunnen begrijpen en heeft daarnaast een kritische blik op verschillende plannen en nieuwe ideeën. Gelukkig is deze kritische blik ten zeerste nodig en zijn we blij dat we Kelly hebben mogen verwelkomen. Gezelligheid staat voorop en zo past Kelly volledig in ons motto. Regelmatig komt Kelly langs voor een drankje of veertien en houdt ze van een nacht vol dansen, want dat kan ze als de beste! Wel hoopt ze in de nabije toekomst nog iemand tegen te komen die haar de salsa kan leren…

Wessel

Social media en promotie

Deze verse student die in het eerste jaar van communicatie begint, heeft onder andere de gehele social media en promotie van Aqua ad Vinum in de hand… Of in zijn klomp. Dit is een kwestie die hem persoonlijk gevraagd moet worden, aangezien niemand het zeker weet. Wat we wel weten is dat Wessel, zoals velen, van een drankje of tien houdt en tot de verbazing van zijn moeder verdacht vaak bij onze voorzitter Daan slaapt. Een themafeest of normale soosavond gaat hij niet gauw uit de weg en Wessel is er achter gekomen dat Daan zijn huis nou eenmaal dichter bij de kroeg is.

Ilja

Groener dan groenst kunnen we ook Ilja verwelkomen bij het bestuur. Ook Ilja is gestart met de drukke studie verpleeg- en verloskunde, hoewel ze daarnaast gelukkig nog tijd vrij wil maken om zich hard in te zetten voor de studentenvereniging. Doordachte ideeën en een hart voor het organiseren van de leukste evenementen en activiteiten is haar specialiteit. Ook is onze Ilja meerdere keren per week te vinden aan beide kanten van de bar, waar ze op beide plekken perfect past!