Daan

Voorzitter

Gelukkig is onze voorzitter Daan van alle markten thuis. Naast zijn studie heeft hij Aqua ad Vinum namelijk volledig in zijn hart genomen en zet hij zich tot het uiterste in om de vereniging te laten draaien. Aangezien we hier over een studentenvereniging spreken, slaat Daan natuurlijk nooit een pilsje, een dansje of zelfs een solo-rap in de soos of Tripel Blond af. Hij heet dan ook iedereen van harte welkom om samen met hem ´Dakterras´ van Swifty foutloos door de microfoon mee te zingen. Geen zorgen, zangkunsten zijn geen must, Daan is ook niet ons zuiverste talentje.

Xanthe

Vice-voorzitter

Dit is onze lieve Xanthe, die de studie verpleeg- en verloskunde doet. Ondanks de drukke studie, weet Xanthe tijd vrij te maken om zich toch in te kunnen zetten voor de vereniging en doet ze dit met goede ideeën, doordachte opmerkingen en niet nee kunnen zeggen tegen een avondje soos of Speyk. Om deze reden is Xanthe vaker dan gemiddeld in de kroeg te vinden, hoewel ze de dag erna (wederom) spijt heeft. Gelukkig komt spijt pas later en staat ze altijd met een dikke lach op haar gezicht te dansen, en dan het liefst op de bar. Een shotje doet haar hart bekeren, mocht dit nuttige informatie zijn.

Rianne

Secretaris

Een menselijk lichaam bestaat uit een ruggengraat en andere beenderen, wat onder andere voor versteviging zorgt. Dit weet onze verpleegkunde-studente Rianne als de beste; met haar functie als secretaris is zij het skelet van de vereniging. En dit weet ze als geen ander te doen! Zo is ze altijd op de hoogte van alle ins en outs binnen (en buiten) de vereniging, weet ze alle andere bestuursleden aan benodigdheden te herinneren en leidt ze zo de gehele vereniging in goede banen. Ondanks deze grote verantwoordelijkheid is ook Rianne vaak te vinden in onze sociëteit en Tripel Blond en zul je haar dan ook regelmatig tegenkomen.

Kelly

Penningmeester

Bij een studentenvereniging horen geldzaken en wie kan deze geldzaken nu beter regelen dan onze lieve Kelly? Deze bedrijfskunde-studente doet als penningmeester dingen die maar weinig mensen kunnen begrijpen en heeft daarnaast een kritische blik op verschillende plannen en nieuwe ideeën. Gelukkig is deze kritische blik ten zeerste nodig en zijn we blij dat we Kelly hebben mogen verwelkomen. Gezelligheid staat voorop en zo past Kelly volledig in ons motto. Regelmatig komt Kelly langs voor een drankje of veertien en houdt ze van een nacht vol dansen, want dat kan ze als de beste! Wel hoopt ze in de nabije toekomst nog iemand tegen te komen die haar de salsa kan leren…

Wessel

Social media en promotie

Deze verse student die in het eerste jaar van communicatie begint, heeft onder andere de gehele social media en promotie van Aqua ad Vinum in de hand… Of in zijn klomp. Dit is een kwestie die hem persoonlijk gevraagd moet worden, aangezien niemand het zeker weet. Wat we wel weten is dat Wessel, zoals velen, van een drankje of tien houdt en tot de verbazing van zijn moeder verdacht vaak bij onze voorzitter Daan slaapt. Een themafeest of normale soosavond gaat hij niet gauw uit de weg en Wessel is er achter gekomen dat Daan zijn huis nou eenmaal dichter bij de kroeg is.