HET MIDWINTERKAMP

Elk jaar hebben we naast het introkamp nog een kamp: Het MidwinterKamp! Dit omdat een heel jaar wachten om weer eens op kamp te gaan, in onze ogen veel te lang duurt. Op Het MidwinterKamp gaan we gezellig met onze leden naar de Ardennen. Alsof dat nog niet leuk genoeg is wordt het hele kamp voorzien van te gekke activiteiten, feesten en natuurlijk heel veel bier! Rol jij in je onderbroek door de sneeuw of blijf je toch liever in de warmte staan met een drankje in je hand? Voor iedereen is er genoeg te doen en niks is te gek.

PROEVERIJEN & CURSUSSEN

Sommige evenementen bevinden zich dichter bij huis, in ons stamcafe welteverstaan. Ieder jaar kan je genieten van verschillende proeverijen. Om iedereen van dienst te zijn hebben we zowel een bier, rum en wijnproeverij verspreid over het jaar. Naast het proeven krijg je uitleg over de verschillende soorten en hoe deze worden gemaakt. Ook hebben we een cursus om jou te leren hoe je een goudgele rakker perfect in het glas krijgt zodat iedereen maximaal kan genieten mocht jij eens de taphendel moeten bedienen.

LADIESNIGHT

Deze bijzondere avond is speciaal voor de meiden onder ons. Elk jaar wordt er toch wel een heel erg leuke voorstelling gegeven, waardoor de rode wangetjes bij velen zullen verschijnen. Dit vind zich allemaal plaatst is onze bloedeigen stamkroeg Tripel Blond.

Maar wees gerust, ook de mannen worden stiekem toch wel goed verwend met hun eigen voorstelling in de soos.

FEESTEN

Natuurlijk brengt studeren allemaal verplichtingen met zich mee maar soms moet je toch echt even niet aan school denken. Gedurende het hele jaar geven wij naast de activiteiten die je hierboven kan zien natuurlijk ook de mooiste themafeesten met bijbehorende versnaperingen en aanbiedingen.

LEES MEER