Als bestuur zorgen wij ervoor dat jouw studententijd samen met Aqua ad Vinum geweldig wordt!
Op deze pagina maak je kennis met het bestuur van AAV zodat je weet wie er altijd in is voor een biertje in Café Speyk of Tripel Blond! 😉

Dylan

Met een hart van een volkszanger weet Dylan van elke avond iets moois te maken. Gezellig een biertje doen met een spelletje aan de bar of een stevig feestje? Dylan vindt het helemaal mooi. Als voorzitter zorgt Dylan ervoor dat alles binnen de vereniging soepel verloopt en daarnaast maakt hij de mooiste posters voor onze gaafste feesten.

Rianne

Rianne is secretaris. Zoals in elke vereniging heeft ook deze studentenvereniging een hoop papier werk. Door Rianne weten de rest van de bestuursleden wat er geregeld moet worden en wanneer. Daarnaast houdt Rianne ook van een feestje en zul je haar bij de evenementen en feestjes vaak tegen komen. Kan ook niet anders als je de activiteiten zelf regelt.

Tom

Tom heeft heeft op het Limburgse heuvelland geleerd hoe je met geld om moet gaan. Hierdoor is Tom de aangewezen persoon als penningmeester en zorgt hij ervoor dat alle geldzaken soepel verlopen. Daarnaast zie je Tom vaak in de soos. Vraag Tom naar de leukste drankspelletjes en hij legt ze zo uit of verzint ze ter plekke.

Tjeerd

Als langstzittend bestuurslid weet Tjeerd overal iets van af en houdt hij zich ook met van alles tegelijk bezig. Onze beunhaas en onderhouder van sociëteit ‘De Trappe’ zorgt ervoor dat onze buitenschoolse opvang altijd schoon en aangevuld is zodat iedereen, naast het zware studeren, kan genieten van een goedkope versnapering.

Jelmer

Met zijn Brabantse achtergrond houdt Jelmer er enorm van om aan de bar te zitten, hierdoor zul je hem ook vaak in de soos zien hangen. Hij zorgt speciaal voor onze leden voor alle kortingen en aanbiedingen in Vlissingen.