Als Aqua Ad Vinum verzorgen wij de leukste activiteiten en feestjes binnen en buiten vlissingen die zelfs reiken tot over de grenzen van ons kleine landje. Hieronder vind je een overzicht van onze grootste evenementen en feesten die jij niet mag missen!

Parijs

Ons grootste evenement en al jaren op rij een icoon voor Aqua Ad Vinum, de Parijstrip. In de ochtend vroeg je bed uit om met de bus te vertrekken richting Parijs. Eenmaal in Parijs ben je vrij om te doen en laten wat je wilt. Ga je met een groepje cultuur snuiven of ga je gewoon genieten van het weer en een terrasje pakken, deze dag is helemaal voor jou om in te vullen. Zelfs een hotel hoef je niet te boeken want in de avond gaan we alweer terug, je bent dus letterlijk 1 dagje in Parijs.

Midwinterkamp

Ons nieuwste evenement, geintroduceerd in 2017. Omdat een heel jaar wachten op kamp toch echt te lang is hebben wij besloten er ook eentje te doen in het midden van het schooljaar. Met het midwinterkamp draaien wij de rollen om, in plaats van zon, zee en strand word het sneeuw, kou en bergen want we gaan de Belgische Ardennen in. Rol jij in je onderbroek door de sneeuw of blijf je toch liever in de warmte staan met een drankje in je hand? Voor iedereen is er genoeg te doen en niks is te gek.

Proeverijen & cursussen

Sommige evenementen bevinden zich dichter bij huis, in ons stamcafe welteverstaan. Ieder jaar kan je genieten van verschillende proeverijen. Om iedereen van dienst te zijn hebben we zowel een bier, rum en wijnproeverij verspreid over het jaar. Naast het proeven krijg je uitleg over de verschillende soorten en hoe deze worden gemaakt. Ook hebben we een cursus om jou te leren hoe je een goudgele rakker perfect in het glas krijgt zodat iedereen maximaal kan genieten mocht jij eens de taphendel moeten bedienen.

Ladiesnight

Voor de dames hebben we jaarlijks wel een heel speciale avond op ’t menu staan. De kroeg is geheel afgesloten en ladies-only maar hier houdt het natuurlijk niet op. Gedurende de avond is er een speciale voorstelling waar elke vrouw stiekem toch wel erg warm van wordt.

p.s

Voor de heren wordt in onze soos natuurlijk stiekem ook prima gezorgd.

Feesten!

Natuurlijk brengt studeren allemaal verplichtingen met zich mee maar soms moet je toch echt even niet aan school denken. Gedurende het hele jaar geven wij naast de activiteiten die je hierboven kan zien natuurlijk ook de mooiste themafeesten met bijbehorende versnaperingen en aanbiedingen. Om je alvast een idee te geven wat jij zoal gaat meemaken staat hieronder een selectie van onze feesten.

Flirtnight

Een van onze iconen die plaatsvindt aan het begin van het schooljaar. Iedereen is nieuw en ver van huis dus wat is er beter dan een flirtnight om elkaar eens echt goed te leren kennen.

Krap bij kas

Een terugkerend evenement gedurende het jaar. Ome DUO betaalt natuurlijk maar eens per maand en soms heb je een paar dagen over aan het eind van de maand. Niet getreurt want wij zorgen ervoor dat jij die laatste dagen van de maand toch nog een feestje kan houden.

Duvel Party

Een klassieker waarbij de naam al voor zich spreekt. Kan jij dit duivelse biertje aan de hele avond of stap je toch over op het oude, vertrouwde Grolsch?

Full Moon

De avond dat jij zelf voor de versiering zorgt. Trek je witte shirt aan en verf jezelf onder want alles wordt zichtbaar onder de blacklights.